Contact Information

Theodore Lowe, Ap #867-859
Sit Rd, Azusa New York

We Are Available 24/ 7. Call Now.

Приготування на грилі – це не тільки правильні якісні продукти та технологія, але також правильні приправи, спеції та соуси для нього. Правильно підібрані приправи надають високоякісному м’ясу, рибі та овочам ідеального завершального штриха. Навіть якщо стейк з філе та яловичі котлети вражають лише своїм смаком, у більшості страв, приготованих на грилі, саме суміші мелених спецій забезпечують ні з чим не порівнянний аромат.

Барбекю соус, трави, сіль та суміші спецій надають м’ясу саме ту необхідну приправу. Готові суміші дають вам ідеальний набір уподобань високої якості, що дозволяє надати вашій їжі широкий спектр смаків. В основі часто лежать сіль, перець, паприка або часник, а з вишуканими та незвичайними спеціями суміш приправ стає чудовим витвором.

Різноманітність смаків із соусами для барбекю

Вогняно-гострий, екзотичний, азійський… Яловичина, свинина, птиця, риба, сир чи овочі? Маринади для гриля, глазурі та натирання для барбекю зроблять ваше м’ясо особливо ніжним та ароматним. Поміщене в рідкий маринад м’ясо може інтенсивно вбирати приправу протягом тривалого часу. Крім того, це змінює структуру м’яса та надає йому розсипчасту текстуру. Розумними аксесуарами для особливо глибокого введення маринадів є шприци для маринаду. Таким чином ви можете не тільки посилити приправу, але значно скоротити час маринування.

Різні маринади добре поєднуються з птахом. Найкраще просто спробувати, щоб знайти свій улюблений. Сухі подрібнені суміші спецій можна ретельно і щедро натерти приготовлені на грилі продукти, такі як птиця, свинина або яловичина. Такий смак залишається більш поверховим, але забезпечує надзвичайно гостру скоринку.

Ви також можете змішувати рідини, що натираються, з такими рідинами, як соки, пиво, вино, оцет або пахта, щоб завжди отримувати нове поєднання і використовувати таку суміш як маринад для птиці та іншого.

Магазини пропонують величезний вибір соусів зі смаками з усього світу:

  • від типово димних прянощів, як із коптильні;
  • вогняні прянощі;
  • фруктових ароматів;
  • до чудових ноток віскі та пива або рідкого шоколадного соусу з гриля.

З правильним соусом для барбекю можна додати пікантності стравам приготовленим на грилі. Головне правило, соус барбекю не повинен перекривати смак страви. Навіть відомі делікатеси можуть мати дуже різноманітний смак, якщо вибрати правильний соус.

Обираючи готувати на грилі, ви інвестуєте не в пристрій, а в атмосферу — ту, де завжди є місце для сміху, смаку та нових спогадів.

Share:

administrator